Albert Kök Hotell & Konferens

Strömsberg • Trollhättan
Detta hotell ligger på en höjd i stadsdelen Strömslund, 10 minuters promenad från Storgatan i Trollhättan. Här erbjuds ett utsökt kök samt rum med terrass och utsikt över trädgården eller Göta Älv. Wi-Fi är gratis.

Alla rum på Albert Kök Hotell & Konferens har sittmöbler, kabel-TV och terrass. Te- och kaffefaciliteter finns i korridorerna.

Restaurangen Albert är omnämnd i den svenska restaurangguiden White Guide och även medlem i kockorganisationen Euro-Toques International. Här erbjuds en säsongsbetonad meny baserad på lokala råvaror. På hotellet finns även en bar, en välsorterad vinkällare och en terrass.

Som gäst kan du koppla av i trädgården eller spela biljard och dart. Vinprovning, matlagningskurser och guidade turer i naturen kan också organiseras.

Tillgängliga rum på Albert Kök Hotell & Konferens

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Albert Kök Hotell & Konferens olika rumstyper

Tisdag 3 Oktober t.o.m Onsdag 4 Oktober - Pris inkluderar moms.

Svit - Gratis avbokning
Denna svit bestar av ett vardagsrum, ett separat sovrum och ett badrum med dusch och gratis badprodukter. Sviten har en balkong med sjöutsikt, kaffekokare och platt-tv. I enheten finns 2 sängar.
Svit - Gratis avbokning
Denna svit består av ett vardagsrum, ett separat sovrum samt ett badrum med dusch och gratis badprodukter. Sviten har en balkong med sjöutsikt, kaffekokare och platt-tv. I boendeenheten finns en säng.

Fler hotell i Trollhättan