Nattklubbar och barer

Här hittar du de flesta nattklubbarna i Lysekil för att kunna ha en riktigt rolig kväll ute, eller äta god mat.
Brasserie Sjökanten

Brasserie Sjökanten har ett perfekt läge i Lysekil med vy över vattnet. Man har nyligen haft nypremiär efter en extensiv renovering och uppfräschning och siktar nu högre än någonsin förr! Här kan man dinera med vänner en härlig sommarkväll eller bara ta en drink i baren. Den mysiga terrassen är sommarens ultimata ställe med sköna sittplatser och en magnifik utsikt över havet.

0523 152 52
Södra Hamngatan 6
Krog Brygghuset

Skärgårdskrogen Brygghuset ligger perfekt beläget vid vattnet i Fiskebäckskil. Här kan du äta middag på de läckraste av havets djur eller ta ett glas whisky vid Joel's Bar. Whisky har alltid varit en stor del i Brygghusets koncept och 2007 öppnade man en whiskyhörna. För att få ta del av så många sorter som möjligt – boka en whiskyprovning vid ditt besök! Självklart finner du även andra goda drycker bakom baren!

0523 222 22
Fiskebäckskilsvägen 28
Harrys Lysekil

På Harrys i Lysekil vill man ge sina kunder en upplevelse man sent glömmer! Man bjuder på välsmakande mat, ett brett utbud av dryck, musik, sport, dans, värme och humor i en trevlig och gemytlig atmosfär. Hos Harrys är det alltid något på gång! Missa inte nattklubbslördagarna med dansgolv och grym musik! Bakom baren står erfarna bartenders och blandar högklassiga drinkar, självklart finns även öl, cider, vin och mycket mer! Harrys har öppet måndag till torsdag 11.30 – 23.00, fredag 11.30 – sent, lördag 12.00 – sent och söndag 12.00 – 21.00.

0523 66 55 35
Rosvikstorg 1
Havsbadet

Havsbadet är endast öppet under sommarmånaderna, men klassas då som Sveriges bästa nattklubb och restaurang. Slår man sig ned i restaurangen har man en enastående utsikt över havet och hamnen samtidigt som man får avnjuta helt fantastisk mat. Den omåttligt populära Räkmacka XL rekommenderas varmt! Kvällen bjuder sedan på en av västkustens mest besökta nattklubbar under sommaren! Här finner man ett enormt dansgolv med DJ eller liveband, många barer och två stycken verandor! Välkommen till Havsbadet – du kommer vilja komma tillbaka!

0523 100 73
Havsbadsparken
Hobo Bar & Grill

Hobo Bar & Grill finner man i centrala Lysekil, endast ett stenkast från havet. Här finner man fem stycken storbildsskärmar där det dagligen visas aktuella sporthändelser, en bar med ett brett ölsortiment och en meny med fokus på grillat! Missa inte stans billigaste afterwork eller den populära hemmagjorda hamburgaren!

0523 128 77
Landsvägsgatan 2
Luna Café

Luna Café är en spansk tapasbar belägen i västkustens Lysekil. Här serverar man inte helt otippat spanska tapas men även en fantastisk à la carte meny! Slå dig ned här och dröm dig bort till Spanien för en stund! På Luna Café kan man erbjuda ett brett sortiment av egenimporterade viner som noga valts ut för att skapa den perfekta upplevelsen! Under sommarmånaderna har man öppet

0523 61 00 61
Dalskogen 102
Pråmen Bar & Restaurang

Pråmen Bar & Restaurang erbjuder en smakupplevelse utöver det ordinära. Kvalitén på råvarorna är grunden samtidigt som smak, känsla, kunskap, tradition, kreativitet och innovation spelar en lika viktig roll. Här kan man njuta av en lång middag tillsammans med vänner eller börja kvällen med något från baren! Pråmen har öppet måndag till söndag 16.00 – sent.

0523 134 52
Södra Hamnen
The Old House Inn

Tegelväggar, valv, sköna skinnsoffor och mysig belysning är vad som gör The Old House Inn till vad det är. En engelskt inspirerad krog, en restaurang och en bar. Här erbjuder man en utsökt meny med både lokala och internationella rätter. I baren finns ett brett utbud av ölsorter och man har även en härlig vinkällare och en champagnebar. Det arrangeras ofta quizkvällar, livemusik, storbildsvisning av sport och mycket mer! The Old House Inn har öppet måndag till torsdag 17.00 – 02.00 samt fredag & lördag 12.00 – 02.00.

0523 122 90
Kungsgatan 36