Hensbacka Herrgård

Hensbacka 33 • Munkedal
Denna herrgård ligger bara 1 km från stranden Saltkällan. Här erbjuds spabehandlingar, en egen restaurang samt rum med gratis Wi-Fi. Centrala Munkedal ligger 6 km bort.

Alla rum på Hensbacka Herrgård är individuellt inredda och har ett skrivbord, eget badrum samt utsikt över trädgården. Vissa rum har även en sitthörna.

Som gäst kan du koppla av i bastun eller njuta av massage på spaavdelningen. Hensbacka Herrgård har en stor möblerad trädgård samt en butik som säljer lokala inredningsdetaljer. Personalen kan hjälpa till att ordna kanotuthyrning och ridning.

Traditionella svenska rätter serveras i den egna à la carte-restaurangen. Lokalproducerade livsmedel säljs även på hotellet.

Städerna Fjällbacka och Hunnebostrand ligger knappt 40 minuter bort med bil. Till Göteborgs centrum tar det 1 timme med bil från herrgården.

Tillgängliga rum på Hensbacka Herrgård

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hensbacka Herrgårds olika rumstyper

Torsdag 30 Maj t.o.m Fredag 31 Maj - Pris inkluderar moms.

Svit med balkong - Gratis avbokning
Denna svits toppfacilitet är bubbelbadkaret. Denna svit har 1 vardagsrum, 1 separat sovrum och 1 badrum med badkar och gratis badprodukter. I rumspriset ingår tillgång till Executive Lounge. Sviten har även sittgrupp, soffa, uteplats och utsikt över trädgården. Boendeenheten har 1 säng.
Dubbelrum - Gratis avbokning
Detta rum har utsikt över trädgården, ett eget badrum, ett skrivbord och trägolv.
Trebäddsrum - Gratis avbokning
Detta trebäddsrum har eget badrum med dusch och gratis badprodukter. Detta trebäddsrum har parkettgolv, sittgrupp, tillgång till Executive Lounge, värme och utsikt över trädgården. Boendeenheten har 2 sängar.
Familjerum (2 vuxna + 2 barn) - Gratis avbokning
Detta rum har utsikt över trädgården, ett eget badrum, en sittgrupp och trägolv.
Enkelrum - Gratis avbokning
Detta rum har utsikt över trädgården, ett eget badrum, ett skrivbord och trägolv.

Fler hotell i Munkedal