BÄSTA PRIS-garanti
Betala vid ankomst
GRATIS avbokning på de flesta rummen
Kundtjänst dygnet runt

Hotell i Lysekil

Välkommen till vår kompletta jämförelse över hotellrum i kustpärlan Lysekil. Hitta enkelt passande hotell och boenden mitt i hjärtat av staden eller i närheten av ditt besöksmål. Reservationerna görs hos vår bokningspartner Booking.com.

Tips! Ska du på ett särskilt evenemang eller besöksmål kan du skriva in det i rutan nedan så hittar vi närmaste hotell eller annat boende åt dig.

Stad, evenemang eller aktivitet

Incheckning

Utcheckning

Antal personer

 

I samarbete med 8 hotell i Lysekil

Måndag 20 Maj t.o.m Tisdag 21 Maj - Pris gäller samtliga personer och inkluderar moms.

Strandflickornas Havshotell Lysekil
• 820m från centrum • 8.6 i betyg

Några meter från havet ligger Strandflickornas Havshotell beläget. Byggnaden är ett vackert rött sekelskifteshus uppfört 1905. Man var då ett vilohem för mindre bemedlade. Några år senare blev man ett sommaröppet hotell.

Ej tillgängligt 20/5 - 21/5

ÄNDRA DATUM
Hotel Lysekil
Endast 3 rum kvar! • 550m från centrum • 7 i betyg

Hotel Lysekil finner man 23 steg från havet. Hotellet invigdes 1952 och har en fantastisk utsikt över marinan i Lysekils södra hamn och över Rosvikstorg. Man är beläget mitt i centrum och har nära till restauranger, butiker och sevärdheter.

Grand Hotel Lysekil
• 670m från centrum • 6.8 i betyg

I hjärtat av Lysekil, i en vacker vit byggnad, ligger ett av Sveriges äldsta hotell beläget – Grand Hotel Lysekil. Hotellet invigdes 1880 och har genom åren bland annat varit en bas för kullager till den brittiska krigsundustrin.

Ej tillgängligt 20/5 - 21/5

ÄNDRA DATUM

Fler hotell inom 50km