Hotel Lysekil

Rosvikstorg 1 • Lysekil

Hotel Lysekil finner man 23 steg från havet. Hotellet invigdes 1952 och har en fantastisk utsikt över marinan i Lysekils södra hamn och över Rosvikstorg. Man är beläget mitt i centrum och har nära till restauranger, butiker och sevärdheter. När finner man Havets Hus, som är de första i världen med att erbjuda undervattenssafari. Ombord på båten får gäster livebilder från havets djup, detta guidas bland annat av Christin Appelqvist – vinnare av NE:s Kunskapspris. Sen finns även Havets Hus – Saltvattensakvarium, där man kan se cirka 100 olika arter från Gullmarsfjorden och Västerhavet.

Hotel Lysekils 50 rum har inretts med inspiration av havet. Totalt finns det 106 bäddar indelade i enkelrum, 120-rum, dubbelrum och Regatta-rummet. Större delen av rummen har en otrolig havsutsikt och vy över marinan. Regatta är ett dubbelrum superior – det lyxigaste rummet på hotellet. Inredningen är marint lyxig med en bekväm säng från Carpe Diem. Alla rum har faciliteter så som kaklat badrum med dusch, LCD-TV med inbyggd DVD och radio samt fri wi-fi.

I rumspriset inkluderas en god och sund frukostbuffé med allt från ostfralla till bacon och äggröra. Hotellets restaurang Seaside & Däcket är likaså inspirerad av det marina och har en gudomlig havsutsikt. Under sommarmånaderna förvandlas restaurangen till en sommarkrog där man serverar rätter tillagade av råvaror från bland annat Gullmarsfjorden. På uteterrassen ”Däcket” är det fullt ös hela sommaren från öppningstid till stängningsdags.

Tillgängliga rum på Hotel Lysekil

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotel Lysekils olika rumstyper

Torsdag 30 Maj t.o.m Fredag 31 Maj - Pris inkluderar moms.

Dubbelrum/Tvåbäddsrum - Gratis avbokning
Detta modernt inredda rum har sittgrupp och platt-tv med kabelkanaler.
Litet tvåbäddsrum - Gratis avbokning
Detta tvåbäddsrum har uppvärmning och ett eget badrum med dusch. Tvåbäddsrummet har havsutsikt, tvättmaskin, sitthörna, garderob och en platt-tv med satellitkanaler. Boendeenheten har 2 sängar.
Enkelrum - Gratis avbokning
Detta enkelrum har eget badrum med dusch och hårtork. Enkelrummet har havsutsikt, tvättmaskin, sitthörna, garderob och en platt-tv med satellitkanaler. Boendeenheten har 1 säng.

Fler hotell i Lysekil