Torsdag
27
Juli 2017
Lysekil

Babblarna

Babblarna – Första Musikalen!

Havsbadsparken - Lysekil

Utsålda föreställningar över hela Sverige, musikalen om Babblarna har blivit en stor succé och fått lysande recensioner. Under hösten beger sig babblarna ut på stor Sverigeturné.


Innan dess blir det några exklusiva gästföreställningar på västkusten i sommar.

Äntligen har barnens favoriter blivit en föreställning!

En svängig, interaktiv och rolig musikal med barnens stora favoriter Babblarna. Ni får träffa robotflickan Klonk som med publikens hjälp trollar fram alla Babblarna ur deras hus. Vi klappar fram Diddi, sjunger fram Doddo, viskar i brevlådan efter Bibbi och stampar fram Dadda. Barnen i publiken får dansa med till ”Stompalång Tut Pling Sång”, ”Första låten”, ”Bergochdalbanebit” och många många, många fler.

En historia om kärlek och omtanke om varandra, om äventyr, mod och om att annorlunda är bra det med. Allt förpackat med språkutveckling, specialpedagogik och svängig musik i första rummet – framfört med tal, tecken, sång och dans.

OBS! Viktig info – Biljetterna avser plats i det fria. Det kommer finnas bänkar men förmodligen inte till alla. Ett råd är att ta med filt, stol eller liknande.

I siffror

60 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

937 st

har besökt evenemanget på Lysekil.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Lysekil). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Babblarna, Lysekil

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Lysekil.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Lysekil. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter